دلایل روشن نشدن ماشین
اگر ماشین شما حتی پس از بررسی فرمان و اطمینان از بنزین زدن روشن نمی شود ، دلیل این امر یکی از موارد زیر است:
1- باتری خراب است
باتری معیوب رایج ترین دلیل روشن نشدن ماشین است.در این صورت خودروی شما استارت نمی خورد و صدای تق تق می دهد.
اگر تستر باتری دارید ، باتری خود را بررسی کنید تا در صورت ضعیف بودن باتری خودرو آن را تعویض نمایید.
اگر فاقد تستر باتری می باشید ، سعی کنید با کابل های جامپر اتومبیل خود را کابل به کابل کنید تا به یک باتری سازی مجرب مراجعه کنید.
2- شل بودن بست نگهدارنده سر باتری
شل بودن باتری می تواند مشکل ایجاد کند بست های باتری خود را بررسی و تمیز کنید تا مطمئن شوید اتصال تمیز و کامل و محکمی وجود دارد، سپس سعی کنید ماشین خود را دوباره راه اندازی کنید.
فروشگاه اوربیتال باتری (orbital-battery.com) می تواند شما را به سمت محصولات مناسب هدایت کند و در مورد نحوه تمیز کردن باتری به شما مشاوره ارائه دهد.
3- خرابی اتومات استارت
اتومات استارت وظیفه چرخاندن فیزیکی موتور و آتش زدن موتور را بر عهده دارد. اگر مسئله خراب بودن اتومات استارت باشد، شما باید یک استارت جدید نصب کنید و یا استارت قدیمی را توسط یک تعمیر کار مجرب بازسازی نمایید
4- زمان تعویض تسمه تایم
تسمه تایم، باز و بسته شدن دریچه های موتور را در فاصله زمانی مناسب تضمین می کند تا سوپاپ ها و پیستون ها هرگز لمس نکنند. تسمه تایم مهمترین قطعه قابل نگهداری در موتور شما است.
اگر تسمه تایم بریده شود می تواند منجر به آسیب دیدگی موتور شود که در آن صورت موتور نیاز به تعمیر پیدا میکند.
تولیدکنندگان خودرو زمان تغییر تسمه تایم را مشخص می کنند. این معمولا بر اساس مسافت پیموده شده است. به طور کلی ، این فاصله هر 60،000 مایل یا پنج سال است (هر کدام که اول باشد).
به هر حال اگر تسمه تایم پاره شده باشد موتور خودرو روشن نمی شود، اما این موضوع را در نظر بگیرید که حتما استارت میخورد اما روشن نمی شود، یعنی به راحتی می توان متوجه شد که علت به خراب بودن باتری ربطی ندارد.
5- فیلتر سوخت مسدود شده
گرفتگی فیلتر سوخت از رسیدن سوخت کافی به موتور جلوگیری می کند. در صورت وجود این مشکل معمولاً به جایگزینی فیلتر سوخت نیاز است. اگر خودتان نمی توانید این مشکل را برطرف کنید ، با یک مکانیک معتبر خودرو در تماس باشید.
در این صورت خودرو شما استارت میخورد اما روشن نمی شود.